onsdag 8 december 2010

Fröken Abbe provar vårens rosa...och en vit

Slank in på den lokala Mollybutiken för att se om de faktiskt fått in något från vårens kollektion än. De höll just på att packa upp dem, så de låg i högar på golvet. Bad att få prova lite, och denna gång riktade jag in mig på rosa, förutom linnet som jag var intresserad av i vitt.

Först ut var linnet Timeless lite rose. Jag tyckte det var lite väl mycket tyg framtill och jag hade gärna sett att spetsen vid urringningen inte varit så lös och fladdrig.

Innan provningen trodde jag att jag skulle köpa Timelesslinnet i vitt, men... nja, det var inte helt klockrent. Får fundera lite.

 236 Timeless var en mycket söt blus. Lite kort framtill, och glipan vid bysten kräver något under. Dock får man se upp med urringningen på det man har under, för det blev ju inte alls bra med min vita top under. Ärmarna var lite längre, vilket jag gillar, och är vida hela vägen för att bli ännu vidare vid ärmslutet. Vid ärmslutet fanns också fina broderier.

634 sweet-brier blouse lite rose
Det här var definitivt the winning underdog! Inget plagg jag lagt märke till precis, men den var jättefin! Återigen lite för mycket tyg framtill, precis som produktbilden visar.

Vackra fladdriga band att knyta baktill, med en ros som mycket vacker detalj jag föll för.

Butiken hade även några få utvalda Mollysar på 50% rea, bla kappor (shangri-la melton coat eller buzz melton coat), 450 cheque l/s blouse dark blue och Tutu T88. En del annat, bla Hunkydory, fanns också till rejält nersatta priser. Jag fick med mig två reaplagg därifrån, men ingen molly!

11 kommentarer:

Jeanette sa...

Fin provning, det verkar som man måste gå och prova för att få koll på läget hur det sitter på en kropp helt klart. :)
Kram

Lingonberrie sa...

Så fint!! Jag gillar de ljusrosa färgerna mycket.
Kramar!!!

MollyB sa...

Fin provning!! Tack!!
Det där linnet är super sött, men det är lite intressant det du skriver att det är mycket tyg framtill på alla plagg du provar!!! Det gillar inte jag!!! När det är mycket tyg framtill så känner man sig ju lätt gravid och det är inget kul :-( Alla plagg med mycket tyg framtill får mig att se ut som i 8nde månaden!!! Hur kände du dig?? Var det ok eller?? Jag måste nog få prova dessa kläder själv tror jag, men tack för din fina provning :-)

Ska bli kul att se vilka icke-Mollysar som fick följa med hem... Du ska väl visa??
Kram....

Unknown sa...

Roligt med provning. Fina godingar men inget köp för min del. KRAM

Once in a Lifetime sa...

Åh vad fint med det rosa! Gillade verkligen linnet, jättefint på dig!
Kram/C.

Annelie sa...

Var väldigt fint i rosa på dig! Tack för din provning! Alltid roligt få se kläderna på riktiga personer. Hjälper ju oss som inte har butikerna i närheten.
Kram

Charlotte sa...

Fina bilder!
Alltid trevligt att se kläderna i verkligheten.
Kram

♥ Bina ♥ sa...

Kul med provning! Hur upplevde du 634 över bysten?

KRAM

Unknown sa...

Åh jag har tittat på den där shangri la melton coat och tyckt att den har varit så fin. Har inte sett den på 50% på nån nätbutik, fanns den i strl 3? Vad diggar du den?

Fröken Abbe sa...

Tack! Jag tycker själv det är lite kul att se hur kläderna sitter på olika former och storlekar.

Bina - tunikan satt absolut inte år någonstans!

Helena - jag kollade inte så noga på kapporna eftersom jag inte var ute efter något där.

Kramar

♥ Bina ♥ sa...

Tack för svar (fel svar säger min plånbok bara ;) )