fredag 17 december 2010

Blueskies bell tunic

Råkade gå förbi en tunika idag, som jag passade på att prova. Söt och enkel, men inget speciellt för mig. Tyvärr var väl hela jag statisk, för tyget ville bara dra sig mot kroppen, så jag fick puffa till det igen. Jag tyckte den var rymlig i själva tunikan, men normal i ärmarna.

Har ni slagit till på denna?

725 blueskies bell tunic grey
Banden i kanterna var lila (lite omatchat) och inte ljusa som på produktbilden.

8 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Jag har den i indigo, och gillar den. Har den som klänning med förlängare.
Skulle gärna vilja prova den i grått också.
Trevlig kväll!

MollyB sa...

Jag har liksom inte blivit sugen på något från pre-spring ännu och här där jag bor har de inte fått in det i butikerna ännu. Ibland måste man prova för att falla för något... Dessutom så handlar jag på rean just nu och det är kul att handla när det är lite billigare...
Ha en fin kväll!!
Kram.

Jeanette sa...

Nja, vet inte riktigt. Ingen klockren favorit men när jag såg den på Lingon, var det idag eller igår, så täntke jag - Wow fasiken vad snygg. Eller så är det att jag inte gillar/passar i grått.
Kram

Septemberflikka sa...

Nej, den har jag inte ens lagt märke till förut. Ser inte ut som något som skulle passa mig i formen.

Såg nu inne hos Adela att det var i din blogg jag sett de fina underklänningarna från Frequent. Visst hade du köpt dem i fysisk butik och inte i någon webbshop?

kram

♥ Bina ♥ sa...

Den ser så söt ut! Jag slog dock till på early spring blouse (istället) och den har samma utformning - mycket tyg runtom men normal i ärmen.

Hoppas du får en fin helg!
KRAM

Jeanette sa...

självklart jag delar med mig. Jag såg dem på B Young affären här i Höllviken. Vilken färg är du intresserad av? Jag kan kika här om du vill.
Kram

Unknown sa...

Tycker den ser lite h,, formlös ut? Du med din figur skall nog inte slå till på en sådan. Tycker du skall visa upp den mer än så :D KRam

Carinale sa...

Hej där, här snöar det som aldrig förr.
För en vinterälskare som jag så betyder det att jag i det närmaste är i extas =)

Å ja, de hade (till personalens stora förvåning) flera stycken fina Alpacakoftor, dessutom i flera storlekar. Tror att de flesta dock tog slut under förmiddagen, själv slet jag t mig min direkt när jag såg den - mycket nöjd :)