söndag 11 september 2011

En färgkoordinerad provning

Eftersom lilla prinsen envisas med att bara få i sig vätska genom att slicka i sig sondmat (jodå, vanliga maten äter han också), var det igår dags att ge sig av mot djursjukhuset för inköp och då kan man ju lika bra passa på att titta i några butiker, eller hur?

 Overcast poly jacket red, 2295 kr. Jag provade den med bara en tunn blus och supertunn kofta under men tyckte den var smal i ärmarna och undrar hur det skulle bli med en tjock kofta under. Texten på ärmfickan syns bra tycker jag som var lite besviken på texten på overcast cotton jackorna. Men det lär knappast bli ett köp på denna.
Färgen ville då inte låta sig fotograferas bra!

Den här färgställningen hann jag aldrig prova sist. Jag älskar färgkombinationen!

Som jag skrivit tidigare älskar jag lila och rött ihop och remix blouse vintage dark pink (ca 1 100 kr) är riktigt fin! Men absolut inte på mig, till min stora sorg.

Velourette vintage dark pink (ca 1800 kr) var inte så bra. Men jag är villig att göra ett nytt fösök i annan färg och utan fladdriga byxor under. Lite konstig snörning framtill som blev lite skev, men det kanske kan rättas till.
 Ni har kanske insett färgtemat som blev när jag provade och minsann om inte lite rosa broderier finns med här på embroidered belle blouse dark indigo! Broderierna är mycket finare än på produktbilderna! Provas i en storlek mindre än min normala, och här skulle jag gissa att jag skulle behöva en mittemellan-storlek. Den här gillade jag annars.

Hur skulle ni göra med en sådan här blus? Jag är ju så frusen under höst och vinter så de fina broderierna skulle ju inte synas under en kofta. Synd!

4 kommentarer:

Linsan sa...

Tack för provningen :) Alltid kul! Jackan är superfin men jag tyckte också att den var tight i armarna... Kram L

Helena sa...

Finfin provning!!!
När det gäller Belle Blouse håller jag med dig! Den är jättesnygg men har finaste broderierna på ärmarna och de syns ju inte när man har kofta...
Kram Helena

Helen sa...

Gillade inte heller velourklänningen; fick ankrumpa i den tyvärr.
Ja en sån blus är det synd att dölja. En långärmad bastop under kanske?

Att vara någons fru sa...

Tycker den understa var jättefin på dig!