lördag 11 februari 2012

Att ha drömmar

Jag har alltid varit en dagdrömmare. Även på natten har jag livliga drömmar som jag oftast kommer ihåg. Under min deltidssjukskrivning slapp jag mardrömmarna, men de börjar tyvärr komma tillbaka nu.

Någon som har tips på att bli av med mardrömmar?

Gatubrunn i min stad.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Har lärt mig att drömmar oftast betyder det motsatta, så mardrömmar kanske inte är så farligt ändå. Ditt undermedvetna jobbar åt dig och kanske är det bra att det är så...jag vet inte, men jag försöker tänka så. Stor kram

Annelie sa...

Vet bara att en del mediciner ökar drömmandet. För mig går det i vågor, en del minns jag väldigt tydligt.
Ha en bra o skön helg!
Kram

Gamla mamman sa...

Jag drömmer mycket obehagligt i perioder, men har inte lyckats förstå varför. Kommer alltid ihåg drömmarna tydligt, inte alltid positivt...

Ibland klarar jag att intala mig själv innan jag somnar vad jag ska drömma, och vaknar jag från en bra dröm kan jag ibland fortsätta drömma den! Jag säger liksom till hjärnan vad den ska göra när jag sover.

Gud vad det lät flummigt... Men kan ju vara värt att testa.

PS - älskar ditt motto; rosa är en attityd helt klart :-)

Kram

Unknown sa...

Jag drömmer sällan, ja eller det är klart jag gör. Det gör ju alla men jag kommer sällan ihåg vad jag drömmer om då jag för det mesta blir väckt på morgonen.

Jag har för mig att man ska kunna påverka sina drömmar, prova att fantisera vad du vill drömma om på kvällen när du lägger dig.

Annars har jag tyvärr inget tips direkt, de få gånger jag kommer ihåg vad jag drömt så har jag flyttat någonstans. *hehe*

Näää, jag tänker banne mig inte flytta men det verkar vara en populär dröm hos mig.

Hoppas det ordnar sig med drömmeriet!

Stor kram från Bönan!

Nadia sa...

Mitt bästa tips är att lyssna på mental träning med Lars-Eric Uneståhl - han har ett spår som man ska somna till som heter Kreativitet. Jag somnar som ett barn, sover gott o vaknar med ett leende på läpparna. Värt varenda krona!
Kram