måndag 31 januari 2011

Odd Molly Jaquard long sock

För ett tag sedan fick jag ju tag i de turkosa jaquard long sock, som jag ju var tvungen att prova med lite "övermatchning".
Så här har jag inte visat mig offentligt. Det blir kanske lite too much?

Slog även till på de röda, men de känns lite mer skrikiga.

Jag vet inte. Det kändes som om de förstorade de redan tjocka benen. Och de var ganska smala i foten för att ha över strumpbyxor. Men de är ju så fina! Hur använder ni era?

Och så ett budgetalternativ:
Halva reapriset på Kappahl kunde de väl vara värda?

(I love my fonda!)

8 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Tyckte inte det blev too much! Superfin färg den där turkosa. Blir glad av bilden :-). Även de röda är superfina. De turkosa är mer vår dock som man ju vill ha NU!

Kram
/Vivvi

Lecka sa...

Strumporna är jättefina! Jag har rätt små fötter så jag har aldrig vågat slå till. / K

Anne sa...

Säger precis som Vivan: blir glad av dem och inte alls för mycket. Jag använder faktiskt bara mina till o från jobbet när det är kallt för jag tycker de är för varma att ha inomhus.
Kram

Unknown sa...

Fondan är superfin på dig! Tycker inte det var för mycket.. hahah kanske har vant mig.. För två år sedan hade jag säkert svimmat ;) :p
KRAm

Unknown sa...

I love my Fonda too. ;-)

Sockorna var jättegulliga, jag gillar de där knapparna. De är liksom lite gammaldags i stuket.

Ha nu en kanonvecka!

Kraaaaaam

Once in a Lifetime sa...

Åh jag gillar verkligen outfiten med det röda, så snyggt! Fint med Livingloving till, nice:)
Kram/C.

Christine sa...

Tycker att alla strumporna är fina! Tänker du trots allt göra dig av med de röda, hör av dig! Ville gärna ha ett par sådana, men inte ett par kopior som finns på T förstås. Missade att köpa i butik medan de fortfarande fanns, även rean missade jag, typiskt.... Har flera par i andra färger och använder dem frekvent med höga stövlar eller höga snörkängor, tycker det blir snyggt - och när det har varit så kallt så går de lätt att ha inne på jobbet också. Ha det gott!

Unknown sa...

Jag tycker att det är skitsnyggt med båda outfitsen! Gillar när det är lite to much:) Jag kör mina tvärrandiga fast benen käns en halvmeter breda, älskar dom! Kram