torsdag 6 januari 2011

Lite mer rea

När vi hade varit i Borgeby körde vi faktiskt runt lite här och där för att kolla in utbudet av Odd Molly i byarna. Inga nya mollyfynd gjordes, men något blev det i det stora tråkiga köpcentret.

Svart tunika med spetsar och volanger från Joy.

Tunikan är alltså helt svart (inte brun som det ser ut på första bilden), men något genomskinlig, så en underklänning behövs.

Inne hos Adela blev jag inspirerad till att leta efter en vacker virkad blomma hos Kappahl. Ingenstans fanns den, men så fick jag syn på en liten burk på reaavdelningen, med svart och cerise tyllbjäfs. Ner med handen och rota runt, och fick minsann tag på en vit virkad blomma! 
Dock vet jag inte om den är likadan som "Adelas", eftersom den faktiskt bestod av tre små hopsatta blommor. Ett litet fynd för tjugo kronor!

8 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Samma smak tjejen! Den svarta tunikan från Joy bor här med =) och blomman ser ganska lik ut;) Kanske den har funnits tidigare med och de reade ut se sista, När jag köpte min låg den bland det vårnya i en burk med andra virkade blommor i olika pasteller=) Fina köp i alla fall!

Kram!
Adela

Anne sa...

Samma här - jag har tunikan i blå/vit rutigt och har haft den i vitt och plommon ;-)Oj vad jag vill in till KappAhl och rota i burkar efter blomman - supersöt.
Kramar

Mollymera sa...

Min smak oxå! Blomman var för fin. Kollade på KappAhl när jag var där sist, då hade de bara de större, jag vill ha en liten och söt sak.
Kram

♥ Affi ♥ sa...

Vilka fina köp!
Kram

Mollymera sa...

Grattis till Tradera köpet! Fin färg ;-) Har på mig mina nya nu.
Kram

Fröken Abbe sa...

Shit, vilken råkoll du har, Christina!
Ja, hoppas de blir bra! Du har ju också gjort en massa tokfina fynd!
Kram

MollyB sa...

Turkosa odd molly strumpor på tradera!! http://www.tradera.com/Odd-Molly-jacquard-longsock-832-Turquoise-auktion_162312_125493291

Lycka till.

Kram

Mollymera sa...

Jag skulle oxå berätta om strumporna men MollyB hade hunnit före.
Kram