söndag 3 april 2011

Underbar sommarwrap - har du namnet?

Av någon anledning dras jag till turkos. Jag vet inte om det beror på att det symboliserar sommaren lite. När jag för länge sedan fick syn på den här wrappen blev jag alldeles betagen. Den har dykt upp på Tradera, men oftast i andra färger och jag har nog inte upptäckt den i min storlek.

Inte nu heller faktiskt. Men jag chansade på en mindre och när jag nu fick hem den blev jag först besviken. Alldeles för liten! Eller hur tusan ska man få till den här?

Efter lite trixande fick jag nog ihop det någotsånär, det blev i alla fall ingen glipa. Den kan nog bli skön i sommar! (Och efter att ha haft lite Traderastrul var det skönt med en snabb och smidig affär!)

Färgerna på wrappen är alldeles underbara!

Vet du vad den heter?

6 kommentarer:

Lecka sa...

Den är jättefin!! Kram

Hilde sa...

Den är verkligen jättefin, men namn har jag tyvärr inte.
Kram

Unknown sa...

Hej där!

Är ju ingen OM-specialist men en kvalificerad gissning är Veranda Coat. Är den från Burn Baby Burn-kollektionen?

Vaddå alldeles för liten? Den sitter ju jättefint, jag tycker att den ska sitta som man ser det som är under, det är ju ingen badrock precis. ;-)

Kraaaaaaaam

Jeanette sa...

Tycker den ser ut att sitta som gjutet på dig! Passar dig ypperligt i färgerna. :)
Kram

Me and my life sa...

Veranda coat borde det INTE vara. Vad jag vet är det de helt i spets som är just veranda coat. Men kanske är det från samma kollektion?

Jag har iaf en vit veranda coat: den är i bomull. De andra jag sett är grå med rosa knytband, chalk med brunt knytband. Min är vit med rött knytband.

Kram.

Unknown sa...

åh den är fin, jag älskar det tyget!!!