lördag 31 december 2011

Jag gillar inte nyår!

Nja, att det blir ett nytt år har jag ju ingenting emot, men det är nyårsafton jag inte är förtjust i. Så har det inte alltid varit, utan det har , hemska tanke, kommit med åldern... eller snarare livet. För åldern har inte med detta att göra. Förvisso hatar jag smällandet och sätter inte min fot utanför dörren, men det är inte riktigt det.

I kretsen har nyårsafton blivit den ultimata statusuppdateringen, med betoning på status. Det är barn, renovering, utlandssemestrar, karriärklättring - ja, you name it! Och när man inte ägnar sig åt något av det där blir det liksom inte så kul. Jag har inget att komma med, inget att tillföra i diskussionen. Men jag försöker stå ut för Smakrådets skull.

Annat var det förr. Då var det ingen kocktävling, utan det handlade om att umgås, vi pratade om allt, skrattade och ville vi dansa i vardagsrummet så gjorde vi det. Tjoho, liksom!

Ja, jag blir alltid väldigt melankolisk på nyårsafton. Och inte blir det bättre av att veckans horoskop typ säger att jag bör vara tyst på nyår för det är ingen bra dag...

Men bortsett från just min kväll önskar jag er 

Gott Nytt År

Gott nytt år önska casinovinnare.com

10 kommentarer:

Johanssonskan sa...

Oj... ja jag hade nog bytt vänner...men jag förstår att det är smakrådets vänner ni ska tillbringa nyår med ?
Vänner ska ju vara just vänner. Ska ju inte vara "tävlig" i något.Man ska umgås för att det är KUL & vännerna ska tillföra positiv energi.
Hoppas iallfall att du härdar ut & att nyår trots allt blir jättefint !
Kram !

erika sa...

Ja nyår är lite överskattat känner jag med. Men ändock

GOTT NYTT ÅR!

Kram
erika

Anne sa...

Jag är inte heller så förtjust i nyårsfirande för i min omgivning ska det firas så in i norden och det blir lätt lite för mycket för mig. I år njuter jag av mitt eget sällskap här hemma på Hornsgatan och det känns alldeles jätteskönt ;)
Gott Nytt och stor kram!

Mollymera sa...

Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR med många roliga överraskninger!
Kramar

Unknown sa...

"Tävlingar" på det sättet är aldrig roligt...
Önskar dig ett Gott nytt år i alla fall:) Kram

K. sa...

Nyår är definitivt överskattat tycker jag med och att tävla i status är så förbaskat trist. Avskyr det. Hoppas du får ett Gott Nytt År ändå. Kram

Hilde sa...

Jag förstår gott att du inte tycker det är lika roligt. Hoppas din nyårsafton blir bra ändå. Gott nytt år på dig!
Kram

Septemberflikka sa...

Hoppas att du fick en bra kväll trots allt.Här blev det en lugn mysig kväll med vänner.

God fortsättning!

kram

Gamla mamman sa...

Hoppas det blev en bra kväll trots allt! Förstår precis vad du menar med det där köret och med att känna sig utanför. Men tänk på att du är bra som du är, och om nån får dig att tänka något annat är de inte värda att vara dina vänner!

Kramar - och ett gott nytt år!

HOUSE of ADELA sa...

Önskar dig ett riktigt gott nytt och hoppas ditt år blir kalasfint!;) Håller med övriga här...vänner ska vara vänner och inget annat;)

Kram fina bloggvän!
Adela