söndag 27 november 2011

Vilken flopp!

Helgen började med stor förvåning då Smakrådet lyckats baxna in de långa garderobsdörrarna i vår pyttebil. Dock saknades skruvarna, men det gjorde ju inget. Vi skulle nämligen ändå till IKEA för att införskaffa garderobskorgar så att jag äntligen kunde få upp alla kläder ur lådorna.

Tydligen var det öppningspremiär på en del av köpcentret så där var ju massor med folk, det hade vi inte alls räknat med. Och ärligt talat - nog för att IKEA knappast är en bättre restaurang, men att bete sig ohövligt och fräcktt vid julbordet är bara irriterande. Julbord på IKEA rekomenderas inte.

Väl hemma tog jag glad i hågen tag i projektet (nåja, i reklampauserna) med att sätta upp korgar. Ända tills jag insåg att det var IKEA á la 90-tal. En skena som var krokig och oanvändbar och en korg där båda skenorna fattades! Inte gick det bättre för Smakrådet som tagit fel skruvar och alltså inte kunde få upp garderobsdörrarna. Inte heller de nyinköpta lamporna passade i de befintliga insatserna.

Vann en efterlängtad tröja på Tradera, men pga olycka blev det ingen affär.

Men adventsmys skulle det i alla fall bli! Men var tog myset vägen? Det var ju som att gå på stan en vanlig dag. Tydligen var allt inställt på grund av vädret. Ja, så kan det bli när man inte kollar väderprognoserna. Vilken flopp!

Tur att i alla fall Bina bjuder på lite adventsmys med en otrolig kalander! (Herregud, är det dags redan?)


Lite mys fick jag till trots tillfällig adventsstake.

Jaja, nästa helg får vi en ny chans - då är det ju advent igen!

1 kommentar:

Odd Oldies and New Mollys sa...

Låter som en sådan dag då man önskar att man stannat i sängen. Vissa dagar bara blir så.

Tur att ni fick lite adventsmys i varje fall.

Kram