onsdag 16 november 2011

Årets wool mix

Äntligen har jag kunnat prova årets wool mix från Odd Molly! Den är verkligen mycket bättre i storleken nu, tycker jag. Dessutom är banden inte så långa, så den funkar även öppen.

Enligt tjejen i butiken skulle man definitivt ta sin vanliga storlek eftersom den ska vara oversize och många kunder som köpt en mindre storlek kommit tillbaka med spruckna ärmhålssömmar.

Vad tycker ni?

        Storlek 2 på de vänstra bilderna och 3 på de högra.



6 kommentarer:

Me and my life sa...

Ärligt? Den vänstra. Det är inte så stor skillnad som man ser på bilderna- men hur känns de? Jag tycker nämligen att jag går och retar mig på att de blir för stora när jag använder dem, bandet går liksom inte att knyta åt så mycket som jag behöver...Och då har jag stl ETT i mina! (numera är jag mer än 3:a en tvåa...)

Så vad känns bäst?


Kram!

Bettina sa...

Den vänstra, alltså den mindre..... men det är säkert en smaksak. Undrar också vilken du tyckte kändes bättre??? Ha en fin kväll!

Fröken Abbe sa...

Det syns inte så bra, men på de nedersta bilderna hänger sidan rakt ner vid fotoarmen i strl 3, men det blir en svag insväng i strl 2. Ärmen är också längre i 3 samt större i ryggen. Dock är ärmen smal i 2.
Jag trivdes nog bäst i 2, men sedan vet jag inte om man ska satsa på en större med tanke på att den ska tvättas?
Krymper den?
Kram

Anonym sa...

Den till höger sitter snyggast tycker åtminstone jag. Den som jag köpte i år köpte jag för ovanlighetens skull i min normala Odd Molly storlek. Känns också bra att kunna ha något under och en kofta ska ju inte sitta för tight, för då blir det "korv-stoppar-varning" ;-) Vad fin den var i vitt förresten! Kram från Lisa :)

Unknown sa...

Jag ser ingen större skillnad om jag ska vara ärlig! Den är jättefin i winter white! Kram

Unknown sa...

Tvåan sitter snyggare, betydligt snyggare.

Men ta den som var skönast på. =)


Kraaaaaaam