fredag 24 juni 2011

Gissa var jag var i morse?

Midsommarafton inleddes med en vacker soluppgång. Klarblå himmel och lite moln som solen ibland kunde gömma sig bakom och sprida sina intensiva vackra strålar. Solglasögon var ett måste!

Jag sa till Smakrådet att det här påminde om ungdomstiden när man festat lite och nykär var ute i småstaden och plötsligt var det dags för solen att gå upp - och för oss att gå hemåt.

Nu var vi uppe av helt andra anledningar. Ni förstår säkert att det var en tur till djursjukhuset som gav oss denna tidiga morgon. Liten opererad, nedsatt kise kan lättare drabbas av andra saker nämligen och plötsligt ville prinsen i stort sett bo i kattlådan fastän det bara kom några droppar. Tyvärr har vi inte fått den bästa medicinen eftersom den inte skulle vara så bra för honom i detta läget, så vi får hoppas på lite bättring ändå.

Men kan ni förstå hur uppgiven man blir? Det började ju gå åt rätt håll och hade man inte sett bandaget och slangen hade man inte kunnat se att han är krasslig. Pigga ögon och kelig som få, men nu trööött efter allt spring på lådan.

Efter några timmars sömn var det bara till att masa sig upp för att hinna till apoteket eftersom de stängde tidigt, samt för att kunna få tag på lite jordgubbar.
Detta fick duga för en tur till apoteket.

Trevlig midsommar!

3 kommentarer:

Marika sa...

Glad midsommar önskar jag dig!

Kram

Lingonberrie sa...

Tråkigt han är så krasslig..
Hoppas att du får tag på jordgubbar och önskar dig en trevlig midsommarm
Kram

Pernilla sa...

Tycker du ser jättefin ut! Väldigt fin rosa färg. Glad midsommar. Kram till dig<3