söndag 12 augusti 2012

Tillbaka från Mallorca

Det var skönt att komma iväg så här i slutet av semestern måste jag säga! Över 30 grader men några dagar fläktade det behagligt.

Hotellet vi bodde på var kanon på alla sätt! Säkert ett paradis för barnfamiljer, men även för oss som kunde komma undan det värsta poolstöket genom att inta relaxpoolen där man var tvungen att vara över 18. Både vid poolen och stranden var det härligt att se även äldre sprattla runt med en madrass, något som här hemma ofta verkar vara bara för barn (av de reaktioner jag fått i alla fall).

Palmanova/Magaluf har ju kanske ett något skamfilat rykte, men vi hade det jättebra och det var inte alls bara ungdomar där som man kan tro. Festandet är väl lite mycket, men väldigt koncentrerat, så det var inget man märkte av om man inte gick just där.

I början hade vi lite svårt att hitta bra matställen, det verkade mest vara friterat och ägg, bacon och annat brittiskt, men vi lyckades hitta riktigt bra ställen faktiskt! Nu är det nog dags för en annolunda matsedel efter hotellfrukost med nutella, crépes och churros. Tillochmed mousserat vin på frukostbuffén!






4 kommentarer:

Unknown sa...

Det ser jättefint ut! Vi drar om precis 4 veckor, längtar inte mindre efter att ha sett det här:) Kram

Lingonberrie sa...

Så härliga bilder..hoppas ni är utvilade och lite solbrända.
kram!

Flippis sa...

Ser väldigt härligt ut! Klem

Gamla mamman sa...

Välkommen hem! Låter jättehärligt och ser verkligen fint ut, och churros till frukost - gaaaah, hade dött för lite churros till frukost :-)

Kram!