onsdag 25 juli 2018

Att fira födelsedag


Födelsedagen började med proseccofrukost med jordgubbar och små chokladpraliner, och presenter.

Därefter bar det iväg mot ett spa vid stranden.
På rummet väntade en present från hotellet, så det blev både bubbel...

...och fler minipraliner.

Efter att ha badat både i havet och de olika poolerna, blev det en födelsedagsoutfit inför middagen.

Vi satt ute på den underbara verandan och kunde titta på alla som gick ut på bryggan för ett kvällsdopp.


Tänk att ha en sådan här maffig veranda!

Här satt vi länge och njöt av fantastisk mat!

Men jag var så hungrig att det bara var desserten som blev fotad.
Mjöklchokladparfait med lavendelskum, saltkola och karamellcrunch och sommarbär.

Och så blev det natt och födelsedagen tog slut.

Men eftersom vi bodde över fortsatte vi njuta av spaets beach club-stämning dagen efter.


1 kommentar:

Titti08 sa...

Ser ut att ha varit en härlig födelsedag.
Efterrätten lockar mig.
Kram Titti i VARMA Umeå