torsdag 25 november 2010

Craving

Plötsligt har jag fått ett ha-begär efter denna (eller liknande) kofta, som jag gärna skulle vilja veta lite mer om.
Har sett bilder där den ibland har fem rosetter och ibland sex. Verkar också finnas liknande modell, men jag tog helt enkelt den enda bild jag lyckades hitta. Skulle också vara intresserad av att veta nypriset på den och vilket år samt i vilka färger den kom.

6 kommentarer:

Mollymera sa...

Jag har sett den i bronze, rose och chalk, från Meastress Selectif. Tror att nypriset var 1600, inte säker. Koftan kom oxå en annan kollektion, kan det ha varit Vive la difference?? Minns att namnet på kollektionen är broderad på bröstet, iallafall. Tror att den kom i grått i den kollektionen, mer färger där minns jag inte.

Kramar

Mollymera sa...

Du har mail ;-)

Kram

Lindi Loo sa...

Jag har den, från den första kollektion, Vive La Difference med brodyr på bröstet. Den upplagan är tjockare och gosigare än de senare som är sladdrigare. Jag kanske kan tänka mig att sälja till rätt ägare, den är i fint skick men det är mitt första Mollyplagg så den är älskad. Stl 1. Hör av dig om du vill veta mer. Jag kommer inte lägga ut den till försäljning annars, men jag har köpt på mig 5 koftor (!) under kort tid så den kommer inte bli särskilt amvänd.
Kram

Annelie sa...

Det ligger ett par sådan på Tradera nu såg jag! Du kan ju kolla..
Kram

Elles blogg sa...

Kul :) brukar också få cravings inför vissa saker...alltid har man nåt! Just nu en snygg lyxig morgonrock :)
Ha en bra helg!
/Eleonor

HOUSE of ADELA sa...

Jag får också såna begär ibland efter olika OM plagg;) Den koftan är jättefin tycker jag, skulle nog passa dig perfect!!

Kram
Adela